Proč blog a proč teď?

Petrův zdar! 

Proč blog a proč teď? Napadla mě myšlenka, která se mi v hlavě přehrává už dlouho a myslím si, že nejsem jediný, kdo to tak má a nebo bude mít. A proto jsem se rozhodl o všechny svoje zážitky, trable a posuny v honbě za kapry podělit.

Takže na začátek bych stručně popsal, o co v tomhle blogu půjde. Ke kaprařině mě nikdo nepřivedl, přišlo to ze dne na den, když jsem jel za kamarádem, který chytal ryby.

Seděli jsem u vody a povídali si a v ten den jsem si řekl, že tohle je způsob odreagování, který potřebuju. Takže po pár týdnech byla povolenka na světě a já jsem se hned od prvního dne začal věnovat naplno rybaření. Začínal jsem v době, kdy už boilies znali úplně všichni. Jenže na začátek všichni říkali “Stačí ti krmítko a pár červů”, takže mých prvních pár týdnů bylo o tom, že jsem kupoval kila šrotu a krabičky červů😀. Můj zlom byl na řece Moravě, když jsem poprvé na vlastní oči viděl kapra, který vážil 14kg. “Sakra, tohle snad ani není možný”, říkal jsem si. Takže po návratu domů jsem sedl za notebook a celou noc jsem hledal, jak chytat velké kapry. Po hodinách a hodinách prosezených u vody jsem pocítil hořkost kaprařiny.

A o tomhle chci, aby můj blok byl. Chtěl bych svůj pokrok v kaprařině předávat novým,mladým, starým, začínajícím. Prostě jakýmkoliv rybářům. Chci zapisovat většinu mých návštěv u vody a dávat sem montáže, výběr místa a další věci, které ke kaprařině patří. Chci ukázat, že jde o mnohem víc, než sestříhané video, které vidíte na YouTube, kde na 5minutovém videu, vytáhnou 10 kaprů za den a kde má každý tu nejlepší výbavu, která je momentálně dostupná. Budu zde psát reálný čas strávený u vody a náklady, které za honbou těchhle úžasných stvoření investuju. A kdybych měl být inspirací jen jednomu klukovi nebo holce, tak tenhle svůj malý velký zápisník povedu a třeba se bude i někomu líbit a bude semnou prožívat krásné i krušné chvíle u vody.

Hlavní přece je u vody být 😊

Průměrná známka: 2,50

Komentář ke článku (1)

Anketa:Líbí se vám tenhle nápad?
A) Ano 100%
B) Ne 0%
Hlasovalo 3 čtenářů.